haykeshof


Natuurlijk willen uw werknemers na hun werkdag of in het weekend, hun kleding kunnen wassen en ontspannen. Ook daar is bij Haykeshof aangedacht.  Op ons terrein is een separaat gebouw waarin enkele wasmachines en drogers zijn geplaatst, deze kunnen door uw werknemers gratis gebruikt worden. In ditzelfde gebouw is een extra opslag gemaakt voor bijvoorbeeld koffers.

Hier staat ook een tafelvoetbalspel en is de mogelijkheid te darten onder het genot van een muziekje.

Ons buitenterrein biedt ook veel mogelijkheden tot ontspannen. Naast de ruime parkeerplaats is er ook nog een groot overdekt gedeelte met terras en barbeques, radio en verlichting. Ook hiervan kunnen uw werknemers vrij gebruik maken.

Op ons priveterrein is een groot, zoutwater zwembad, in overleg kunnen uw werknemers ook hiervan  gebruik maken.

Buiten ons terrein zijn de mogelijkheden ongekend. Op ongeveer 200 meter afstand vanaf Haykeshof ligt de ingang van een uitgestrekt bosgebied met daarin diverse wandel/fietstochten maar het is ook ideaal om bijvoorbeeld te joggen.  Op ca. 1,5 km liggen de terreinen van de plaatselijke voetbalverenging. Uw werknemers kunnen gebruik maken van de daar gelegen voetbalvelden mits er geen wedstrijden zijn en zij het terrein netjes achterlaten. Uitzondering hierop zijn de maanden juli en augustus dan worden de terreinen opnieuw ingezaaid en gaat de boel op slot.

Haykeshof
football
parkeerterrein
darts
biertische


Winkels:

Supermarkt Jan Linders op ca 2 km in het centrum van Velden. Open elke dag van 8.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Naast de supermarkt vind u op de markt ook een vestiging van het Kruitvat open van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18 .00 uur.

Een paar straten verder in de Kloosterstraat is een pinautomaat van de Rabobank.

Het trefcentrum ligt op ongeveer 5 km afstand. Dit is een groot winkelcentrum, gedeeltelijk overdekt, met een grote diversiteit aan winkels. Zo vind u daar een vestiging van o.a. Albert Hein, Lidl, Blokker en Praxis.

Het centrum van Venlo ligt op ca 7 km afstand. Met een groot aanbod van winkels, terrassen en uitgaansmogelijkheden.

In Straelen vind u een groot filiaal van discounter Kaufland,behalve op zon- en feestdagen dagelijks open van 7.00 tot 22.00 uur. In Straelen zijn ook diverse Poolse winkels.