haykeshofWie zijn wij ?

Wij, eigenaren en explotanten van Haykeshof stellen ons graag even aan u voor:
Wij zijn Lilian, Wim van Wijlick. In 2000 is de accommodatie met bijbehorende landen door erven in ons bezit gekomen. Na lang nadenken, teken, reken en ontwerpen is in 2008 de sloop van de oude bebouwing, welke dateerde uit 1857 en in slechte staat was, begonnen zodat medio 2009 begonnen kon worden met de nieuwbouw.
De opzet was een groepsaccommodatie/vakantieaccommodatie. Maar doordat onze eigen privewoning direct bij de accommodatie ligt was dit heel belastend voor ons priveleven. Daar wij tussen de toeristen door al vaker, met name Poolse, arbeidsmigranten gehuisvest hadden en ons dat goed beviel zijn we per 1 januari 2013 geheel overgestapt op de huisvesting van buitenlands personeel en arbeidsmigranten zowel voor lange als korte termijn.
Onze sterke punten: beiden beheersen wij de Engelse en Duitse taal zowel in woord als geschrift en spreken ondertussen een paar woordjes Pools. Verder horen wij dat wij heel geduldig zijn, meelevend tot op zekere hoogte, streng maar rechtvaardig. De sterke punten van Haykeshof zijn de kleinschaligheid. Wij als eigenaren wonen bij de accommodatie zodat er 24 per uur toezicht en hulp aanwezig is en er een gemoedelijke en ongedwongen sfeer ontstaat.
De feedback die wij krijgen van de mensen die bij ons verbleven hebben is dat ze zich thuis voelden in onze accommodatie.

En een werknemer die zich ook in zijn vrije tijd op zijn gemak voelt, zal op de werkvloer beter presteren!