haykeshof


Onze accommodatie bestaat uit 3 appartementen die, naar eigen wens, onderling gekoppeld kunnen worden. Al de appartementen worden verwarmd met vloerverwarming en beschikken over een wtw systeem en eigen thermostaat. Wifi/WLAN is op de gehele locatie beschikbaar. De gehele accommodatie is in 2009 gebouwd en voldoet aan alle bouw-, en veiligheidsvoorschriften, beschikt over brandmelders, brandalarm, blusbenodigdheden en doormelding naar de alarmcentrale. Specificatie per appartement:

Appartement 1 ; PAARDENSTAL
Geschikt voor 6 personen, gelijkvloers
Slaapplaatsen verdeeld over 3 kamers met in elke kamer 2 eenpersoonsbedden, een grote kast en stoel of nachtkastje. De ramen kunnen geblindeerd worden zodat ook slapen overdag mogelijk is.
Sanitair: Badkamer met 2 douchecabines met sproeier en thermostaatkraan, 2 wasbakken met placet en spiegel.
Separaat toilet
Keuken: De keuken is gelegen in de verblijfsruimte en bestaat uit een net keukenblok met voldoende kastruimte, aanrecht wasbak met kraan, vaatwasmachine, 4 pits kookplaat, koelkast, combimagnetron, servies, bestek en potten en pannen. In woonruimte  bevinden zich nog een extra koelkast en diepvries.
Verblijfsruimte: In de verblijfsruimte bevind zich een zithoek met bankstel en salontafel, een eethoek voor 6 personen en een tv kastje met tv en sat ontvanger.

eethoek
keuken
Slaapkamer
badkamer
plan


Appartement 2 ; VEESTAL
Geschikt voor 6 personen, gelijkvloers
Slaaplaatsen verdeeld over 2 kamers: 1 kamer met 2 eenpersoonsbedden, kast en nachtkastje en 1 kamer met 4 eenpersoonsbedden, deze kamer word met een wand gescheiden in twee aparte gedeeltes zodat er 2 gedeeltes ontstaan met ieder 2 eenpersoonsbedden, kast en nachtkastje.
Sanitair: Ruime badkamer met i nloopdouche, sproeier en thermostaatkraan, 2 wasbakken met placet en spiegel.
Separaat toilet
Keuken: De keuken is gelegen in de verblijfsruimte en bestaat uit een net keukenblok met voldoende kastruimte, aanrecht wasbak met kraan, vaatwasmachine, 4 pits kookplaat, koelkast, combimagnetron, servies, bestek en potten en pannen. In woonruimte  bevinden zich nog een extra koelkast, diepvries en een extra kast.
Verblijfsruimte: In de verblijfsruimte bevind zich een zithoek bestaande uit bankstel met salontafel, een eethoek voor 6 personen en een tv kastje met tv en sat ontvanger.

eethoek
zithoek
Slaapkamer
badkamer
planAppartement 3 ; HOOISCHUUR
Geschikt voor 15 personen in dit appartement bevindt zich het slaap gedeelte boven
Bovenverdieping:
Slaapplaatsen verdeeld over 4 kamers : 1 kamer met 3 eenpersoonsbedden, kast en nachtkastje 3 kamers met 4 eenpersoonsbedden met scheidingswand en kasten.
Sanitair, eerste badkamer: 2 douchecabines met sproeier en thermostaatkraan, twee wasbakken met placet en spiegel, 1 toilet. Tweede badkamer: Douchecabine, wasbak met placet en spiegel.
Benedenverdieping:
Sanitair: Toilet
Keuken: De keuken is gelegen in de verblijfsruimte en bestaat uit een net keukenblok met voldoende kastruimte, aanrecht wasbak met kraan, vaatwasmachine, 5 pits kookplaat, koelkast, combimagnetron, servies, bestek en potten en pannen. In woonruimte  bevinden zich nog een extra koelkasten en diepvries.
Verblijfsruimte: Zithoek bestaande uit een banken met salontafel, een eethoek voor 16 personen en een tv en sat ontvanger.

eethoek
keuken
Slaapkamer
slaapkamer
badkamer
plan


Was/recreatie ruimte in apart gebouw :
Haykeshof beschikt over een aparte ruimte voor wassen en recreatie, in deze ruimte bevinden zich:
Wasmachines en drogers
Opslagruimte voor bijvoorbeeld koffers
Tafelvoetbalspel
Dartbord
Radio
Op het terrein bevinden zich verder nog een parkeerplaats die plaats bied aan 10 -15 personen auto’s een overdekt buitenverblijf  (zie het kopje ontspanning voor een nadere omschrijving)

Haykeshof
parking
washing
outside
wifi

Wij verhuren onze appartementen op basis van zelfverzorging dwz dat bewoners zelf zorgdragen voor hygiŽne, poetsen en dingen als toiletpapier, poetsdoekje, reiniger, vaatwastabletten etc.
Desgewenst is het mogelijk dat wij het poetsen voor onze rekening nemen tegen meerprijs.